ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
Το Σεμινάριο - Ημερίδα στο Δήμο Μεγαρέων
Δείτε δεξιά σε video το Σεμινάριο - Ημερίδα που μεταδώσαμε live από την Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης στις 5 Ιουλίου και ώρα 17.30 με κεντρικό θέμα 'πως μπορούν να ρυθμιστούν οι οφειλές των επιχειρήσεων και τι λύσεις προσφέρονται σε υπερχρεωμένα νοικοκυριά, φυσικά πρόσωπα και ελεύθερους επαγγελματίες.'
ΕΠΟΜΕΝΟ LIVE
Δεν έχει ακόμα καθοριστεί

Εισήγηση 60 δευτερολέπτων και απαντήσεις με αφοπλιστική ειλικρίνεια και σαφήνεια στις εύστοχες και αυστηρές ερωτήσεις του πάνελ.

Με υψηλή τεχνοκρατική γνώση για τη Διοίκηση και την Οικονομία, σε κομβικό ρόλο για τις “κόκκινες” οφειλές ως Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, ο κ. Φώτης Κουρμούσης απαντά ευθέως σε όλες τις ερωτήσεις που ετέθησαν κατά τις εργασίες του Συνεδρίου, για τα "Κόκκινα Δάνεια" που δειξήχθει στις 7 - 8 Μαίου στο King George και το ίδιο θα πράξει και στα Σεμινάρια - Ημερίδες που θα διοργανωθούν στους Δήμους της Δ.Αττικής.

O Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτης Κουρμούσης θα είναι κεντρικός ομιλητής στην ημερίδα του Δήμου Ασπροπύργου που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, ενώ θα παρευρεθεί ο ίδιος ή δια μέσω στελέχους της ΕΓΔΙΧ σε όλες τις δράσεις των Δήμων της Δυτικής Αττικής όπου θα απαντήσει εξειδικευμένα στις ερωτήσεις που θα απευθυνθούν από το πάνελ.

Κάτι ανάλογο είχε πραγματοποιήσει στην 4η θεματική ενότητα του Συνεδρίου για τα Κόκκινα Δάνεια που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 7-8 Μαϊου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας αναλύοντας την εφαρμογή του νόμου για τον "Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων".

Η κεντρική ομιλία του Φώτη Κουρμούση θα γίνει την Δευτέρα 3 Ιουλίου, στις 17.30 μ.μ, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου.

Ο κ.Κουρμούσης είχε ένα εποικοδομητικό διάλογο (τον οποίο μπορείτε να δείτε στο video παρακάτω) με τα μέλη του πάνελ που ήταν τα εξής: Κωνσταντίνος Κόλλιας, Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Φώτης Κωτσής, Μέλος Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Νίκος Μήλης, Ά Αντιπρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Αντώνης Μέγγουλης, Διευθυντής - Νομικός Σύμβουλος Ε.Σ.Ε.Ε., Μιχάλης Μητσόπουλος, Senior Advisor του Τομέα Μακροοικονομικής Ανάλυσης και Ευρωπαϊκής Πολιτικής του Σ.Ε.Β., Αριάδνη Νούκα, Δικηγόρος, Κατερίνα Κωτσάκη, Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Διαμεσολαβητών, Πέτρος Ζουρδούμης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων διαμεσολαβητών, Γενικός Διευθυντής Κέντρου Εξωδικαστικής Επίλυσης ADR point και η Ιωάννα Φεντούρη, δημοσιογράφος στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.

Video
Βιογραφικό
faq video
faq text
Graphics
Gallery
Ο Φώτης Κουρμούσης για την εφαρμογή του νόμου για τον εξωδικαστικό μηχανισμό
28 Ιουν 2017
kokkinosynedrio
Δείτε τη συνομιλία του Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους με τα μέλη του πάνελ: Ι. Φεντούρη, Αρ. Νούκα, Φ. Κωτσή, Π. Ζουρδούμη, Ν. Μήλη, Αντ. Μέγγουλη
ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΡΜΟΥΣΗΣ
Είναι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους. Στην Ελλάδα έχει εργασθεί στο Υπουργείο Οικονομικών και τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Είναι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους. Στην Ελλάδα έχει εργασθεί στο Υπουργείο Οικονομικών και τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας για την προώθηση επενδύσεων στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, στο Υπουργείο Γεωργίας και την Ελληνική Προεδρία της Ε.Ε. 2002. Από τις αρχές του 2016 εργάστηκε στο Γραφείο Υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού ως Συντονιστής της ομάδας εργασίας για τη Διαχείριση Ιδιωτικού Χρέους. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στο εξωτερικό, ως Ειδικός Σύμβουλος στην Οικονομική Πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών (UNEP FI), το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (UNDP) και την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Περιβάλλοντος (EEA).

Στον ιδιωτικό τομέα εργάστηκε ως υπεύθυνος έργων (project manager) σε εθνικά επιδοτούμενα προγράμματα υποστηρίζοντας την ανάπτυξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Διαθέτει εκτενή εμπειρία στην ολοκληρωμένη διοίκηση (total management) μεγάλων οργανισμών και ειδικότερα προωθώντας τα θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και αειφόρου ανάπτυξης σε τράπεζες και βιομηχανίες.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (Environmental Management) του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Έχει μετεκπαιδευτεί στη Στρατηγική και Ηγεσία στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης (SAID Business School). Είναι διδάκτορας μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Γεννήθηκε το 1976 και έχει ένα γιο 3 ετών.

Coming Soon...
Coming Soon...
Coming Soon...
Main Article 300X600
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΙΓΙΔΑ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΤΟΠΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
Οι "Δράσεις για την Κοινωνία των Κόκκινων Χρεών" δημιούργησαν μια σύγχρονη ψηφιακή βιβλιοθήκη για τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, νοικοκυριά και επαγγελματίες.
Για να έχετε πρόσβαση στους οδηγούς και τη βιβλιοθήκη, αρκεί:
  • 1.Να πατήσετε 'Εγγραφή' και να δημιουργήσετε ένα λγαριασμό.
  • 2.Να πατήσετε 'Σύνδεση' και να συμπληρώσετε τους κωδικούς που εσείς θα επιλέγετε στην 'Εγγραφή'
Πως πρόβαλαν τα Σεμινάρια - Ημερίδες τα Μέσα Ενημέρωσης που προσκλήθησαν να τα παρακολουθήσουν και να παρέμβουν σε αυτά
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…