ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
Το Σεμινάριο - Ημερίδα στο Δήμο Μεγαρέων
Δείτε δεξιά σε video το Σεμινάριο - Ημερίδα που μεταδώσαμε live από την Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης στις 5 Ιουλίου και ώρα 17.30 με κεντρικό θέμα 'πως μπορούν να ρυθμιστούν οι οφειλές των επιχειρήσεων και τι λύσεις προσφέρονται σε υπερχρεωμένα νοικοκυριά, φυσικά πρόσωπα και ελεύθερους επαγγελματίες.'
ΕΠΟΜΕΝΟ LIVE
Δεν έχει ακόμα καθοριστεί

Μια ζωή ήταν «αντί» στις πολιτικές μάχες, σήμερα παλεύει ως αντιπεριφερειάρχης

Ο Γιάννης Βασιλείου τρίφτηκε αρκετά χρόνια στο αντιπολιτευτικό μπλοκ ώσποu ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να πάρει πάνω του την βαρύτητα της υπογραφής και των αποφάσεων δρώντας ως δεξί χέρι της Ρένας Δούρου στην Αττική.

Η μακρόχρονη πολιτική πορεία του Γιάννη Βασιλείου (η οποία ξεκίνησε μετά τη δικτατορία πρώτα από το ΚΚΕ και στη συνέχεια με τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και τον ΣΥΡΙΖΑ ) επιβραβεύτηκε στις δημοτικές εκλογές του 2014 όταν ο Ελευσίνιος αναδείχθηκε νικητής με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου και του ανατέθηκαν καθήκοντα αντιπεριφερειάρχη.

Κεντρική ομιλία και στα 4 σεμινάρια-ημερίδες που θα διεξαχθούν στην Δυτική Αττική.

Οι συντοπίτες του από την Δυτική Αττική τον τίμησαν με την ψήφο τους με την κ. Δούρου να παίρνει τα μεγαλύτερα ποσοστά σε αυτές τις περιοχές.

Ο αντιπεριφερειάρχης από τις 5 μέχρι τις 10 Ιουλίου θα απευθύνει χαιρετισμό και θα είναι κεντρικός ομιλητής στα σεμινάρια-ημερίδες που θα λάβουν χώρα στους Δήμους της Δυτικής Αττικής (Μάνδρα, Μέγαρα, Ελευσίνα, Ασπρόπυργος). Μετά το σεμινάρια θα μπορείτε να δείτε σε video την πλήρη ομιλία του πατώντας το κουμπί VIDEO στο ειδικό πλαίσιο που ακολουθεί παρακάτω, ενώ οι εκδηλώσεις θα καλυφθούν σε live streaming.

Video
Βιογραφικό
faq video
faq text
Graphics
Gallery
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οι περιοχές Δυτικής Αθήνας και Δυτικής Αττικής ήταν εκείνες που έδωσαν τα μεγαλύτερα ποσοστά στη νέα περιφερειάρχη Ρένα Δούρου και το συνδυασμό της «Δύναμη Ζωής», μέλος της οποίας αποτελεί ο αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Βασιλείου. Το ποσοστό που πήραν στις εκλογές του 2014 ήταν 50,83 % έναντι του 49,17% του Γιάννη Σγουρού.

Γεννήθηκε το 1954.

Κατάγεται από την Ελευσίνα, είναι απόφοιτος σχολής Λογιστών, παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.

Υπήρξε μέλος του πρώτου μεταδικτατορικού Κ.Σ. της ΚΝΕ, στέλεχος του ΚΚΕ και στη συνέχεια του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική.

Το 2006 ήταν υποψήφιος Νομάρχης Δυτικής Αττικής και εκλέχτηκε νομαρχιακός σύμβουλος Δυτικής Αττικής. Στις περιφερειακές εκλογές του 2010 ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής ενώ το 2004 και το 2012 υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα είναι μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ.

Coming Soon...
Coming Soon...
Coming Soon...
Main Article 300X600
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΙΓΙΔΑ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΤΟΠΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
Οι "Δράσεις για την Κοινωνία των Κόκκινων Χρεών" δημιούργησαν μια σύγχρονη ψηφιακή βιβλιοθήκη για τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, νοικοκυριά και επαγγελματίες.
Για να έχετε πρόσβαση στους οδηγούς και τη βιβλιοθήκη, αρκεί:
  • 1.Να πατήσετε 'Εγγραφή' και να δημιουργήσετε ένα λγαριασμό.
  • 2.Να πατήσετε 'Σύνδεση' και να συμπληρώσετε τους κωδικούς που εσείς θα επιλέγετε στην 'Εγγραφή'
Πως πρόβαλαν τα Σεμινάρια - Ημερίδες τα Μέσα Ενημέρωσης που προσκλήθησαν να τα παρακολουθήσουν και να παρέμβουν σε αυτά
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…