ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
Το Σεμινάριο - Ημερίδα στο Δήμο Μεγαρέων
Δείτε δεξιά σε video το Σεμινάριο - Ημερίδα που μεταδώσαμε live από την Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης στις 5 Ιουλίου και ώρα 17.30 με κεντρικό θέμα 'πως μπορούν να ρυθμιστούν οι οφειλές των επιχειρήσεων και τι λύσεις προσφέρονται σε υπερχρεωμένα νοικοκυριά, φυσικά πρόσωπα και ελεύθερους επαγγελματίες.'
ΕΠΟΜΕΝΟ LIVE
Δεν έχει ακόμα καθοριστεί

O αντιστράτηγος που ήταν πάντα «στρατιώτης» στις μάχες της τοπικής αυτοδιοίκησης

Απόφοιτος της σχολής Ευελπίδων , μαθημένος στον προγραμματισμό και την πειθαρχία από τότε που τιμούσε τα ελληνικά όπλα ο Γρηγόρης Σταμούλης δίνει στην πόλη του την αφοσίωση που έδειχνε και στην πατρίδα.

Γέννημα-θρέμμα Μεγαρίτης ο Γρηγόρης Σταμούλης αφού διέγραψε μια λαμπρή πορεία στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας (αποφοίτησε εκ των πρώτων απ’ τη Σχολή Ευελπίδων και προάχθηκε μέχρι το βαθμό του αντιστρατήγου) αποφάσισε ν’ αφιερωθεί στα κοινά.

Κεντρική ομιλία στις 5 Ιουλίου 2017, 17.30 μ.μ στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου.

Στη θέση του δημάρχου βρέθηκε μετά τις εκλογές του 2014 κι έκτοτε προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις για την καλυτέρευση της καθημερινότητας των συμπολιτών του αλλά και την πρόοδο της πόλης του.

Ο δήμαρχος την Τετάρτη 5 Ιουλίου θα απευθύνει χαιρετισμό και θα είναι κεντρικός ομιλητής στο σεμινάριο-ημερίδα που θα λάβει χώρα στις 17.30, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου. Μετά το σεμινάριο θα μπορείτε να δείτε σε video την πλήρη ομιλία του πατώντας το κουμπί VIDEO στο ειδικό πλαίσιο που ακολουθεί παρακάτω, ενώ η εκδήλωση θα καλυφθεί σε live streaming.

Video
Βιογραφικό
faq video
faq text
Graphics
Gallery
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ι. ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Ο Γρηγόρης Σταμούλης το 2014 εκθρόνισε από το δημαρχιακό μέγαρο τον Ιωάννη Μαρινάκη συγκεντρώνοντας το 53.78% των προτιμήσεων των ψηφοφόρων έναντι 46,2% του αντιπάλου του.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Μέγαρα, όπου εξακολουθεί να διαμένει μόνιμα, με την σύζυγό του Κατερίνα Καλοζούμη και τους τρεις γιους τους, τον Γιάννη, τον Μελέτη και τον Χάρη.

Φοίτησε στο εξατάξιο Γυμνάσιο Μεγάρων και εισήχθη στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) από όπου αποφοίτησε εκ των πρώτων και προάχθηκε μέχρι το βαθμό του αντιστρατήγου.

Απέκτησε επίσης μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Κέντρο Διπλωματικών και Στρατηγικών Μελετών Γαλλίας (Παράρτημα Αθηνών) και πτυχίο Προγραμματιστή Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (CONTROL DAΤA).

Coming Soon...
Coming Soon...
Coming Soon...
Main Article 300X600
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΙΓΙΔΑ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΤΟΠΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
Οι "Δράσεις για την Κοινωνία των Κόκκινων Χρεών" δημιούργησαν μια σύγχρονη ψηφιακή βιβλιοθήκη για τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, νοικοκυριά και επαγγελματίες.
Για να έχετε πρόσβαση στους οδηγούς και τη βιβλιοθήκη, αρκεί:
  • 1.Να πατήσετε 'Εγγραφή' και να δημιουργήσετε ένα λγαριασμό.
  • 2.Να πατήσετε 'Σύνδεση' και να συμπληρώσετε τους κωδικούς που εσείς θα επιλέγετε στην 'Εγγραφή'
Πως πρόβαλαν τα Σεμινάρια - Ημερίδες τα Μέσα Ενημέρωσης που προσκλήθησαν να τα παρακολουθήσουν και να παρέμβουν σε αυτά
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…