ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
Το Σεμινάριο - Ημερίδα στο Δήμο Μεγαρέων
Δείτε δεξιά σε video το Σεμινάριο - Ημερίδα που μεταδώσαμε live από την Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης στις 5 Ιουλίου και ώρα 17.30 με κεντρικό θέμα 'πως μπορούν να ρυθμιστούν οι οφειλές των επιχειρήσεων και τι λύσεις προσφέρονται σε υπερχρεωμένα νοικοκυριά, φυσικά πρόσωπα και ελεύθερους επαγγελματίες.'
ΕΠΟΜΕΝΟ LIVE
Δεν έχει ακόμα καθοριστεί

Σπούδασε γλωσσολογία και μιλά άπταιστα την «γλώσσα» της τοπικής αυτοδιοίκησης

H δήμαρχος Ιωάννα Κριεκούκη για περισσότερα από 20 χρόνια δραστηριοποιήθηκε στην εκπαίδευση και ιδιαίτερα στο τρόπο με τον οποίο το Δημόσιο Σχολείο μπορεί και πρέπει να λειτουργήσει αποτελεσματικά, ώστε να προσφέρει την δυνατότητα στα παιδιά για ένα άριστο επίπεδο σπουδών.

Εμπλουτίζοντας τις παραστάσεις της κι αποσπώντας πολύτιμες εμπειρίες -με αρκετά ταξίδια στο εξωτερικό και παρουσία σε δεκάδες σεμινάρια μεταπήδησε στον πολιτικό στίβο κερδίζοντας τις δημοτικές εκλογές του 2014.

Κεντρική ομιλία στις 6 Ιουλίου 2017, 17.30 μ.μ στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου.

Η κ.Κριεκούκη την Πέμπτη 6 Ιουλίου θ' απευθύνει χαιρετισμό και θα είναι κεντρική ομιλήτρια στο σεμινάριο-ημερίδα που θα λάβει χώρα στις 17.30, στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου.

Μετά το σεμινάριο θα μπορείτε να δείτε σε video την πλήρη ομιλία της πατώντας το κουμπί VIDEO στο ειδικό πλαίσιο που ακολουθεί παρακάτω, ενώ η εκδήλωση θα καλυφθεί σε live streaming.

Video
Βιογραφικό
faq video
faq text
Graphics
Gallery
ΙΩΑΝΝΑ ΚΡΙΕΚΟΥΚΗ
H Ιωάννα Κριεκούκη στις 7/12/2014 εξελέγη νέα δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας έπειτα από την ολοκλήρωση και του δεύτερου γύρου των επαναληπτικών εκλογών. Ο συνδυασμός της κ. Κριεκούκη συγκέντρωσε ποσοστό 51,06% και ο αντίπαλός της Γιώργος Δρίκος 48,94%.

Γεννήθηκε στη Μάνδρα το 1960 όπου και κατοικεί εως σήμερα.

Είναι Φιλόλογος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη Γλωσσολογία και διδακτορικές σπουδές στη Φιλοσοφία.

Έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις για το σύνολο των σπουδών της και έχει διατελέσει Επιστημονικός Συνεργάτης στην Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Coming Soon...
Coming Soon...
Coming Soon...
Main Article 300X600
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΙΓΙΔΑ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΤΟΠΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
Οι "Δράσεις για την Κοινωνία των Κόκκινων Χρεών" δημιούργησαν μια σύγχρονη ψηφιακή βιβλιοθήκη για τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, νοικοκυριά και επαγγελματίες.
Για να έχετε πρόσβαση στους οδηγούς και τη βιβλιοθήκη, αρκεί:
  • 1.Να πατήσετε 'Εγγραφή' και να δημιουργήσετε ένα λγαριασμό.
  • 2.Να πατήσετε 'Σύνδεση' και να συμπληρώσετε τους κωδικούς που εσείς θα επιλέγετε στην 'Εγγραφή'
Πως πρόβαλαν τα Σεμινάρια - Ημερίδες τα Μέσα Ενημέρωσης που προσκλήθησαν να τα παρακολουθήσουν και να παρέμβουν σε αυτά
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…