ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
Το Σεμινάριο - Ημερίδα στο Δήμο Μεγαρέων
Δείτε δεξιά σε video το Σεμινάριο - Ημερίδα που μεταδώσαμε live από την Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης στις 5 Ιουλίου και ώρα 17.30 με κεντρικό θέμα 'πως μπορούν να ρυθμιστούν οι οφειλές των επιχειρήσεων και τι λύσεις προσφέρονται σε υπερχρεωμένα νοικοκυριά, φυσικά πρόσωπα και ελεύθερους επαγγελματίες.'
ΕΠΟΜΕΝΟ LIVE
Δεν έχει ακόμα καθοριστεί

Από το 1995, όπου τον έχει εμπιστευθεί ο Ασπρόπυργος, τον βγάζει ασπροπρόσωπο

Ο Δήμαρχος Νίκος Μελετίου εκλέγεται διαρκώς από το 1995 κι έχει υπηρετήσει τον Δήμο στους πιο νευραλγικούς τομείς : Ανάπτυξη, Κοινωνία, Πολιτισμός, Αθλητισμός, Αυτοδιοικητική Διαχείριση.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Νίκος Μελετίου θα βρίσκεται εκτός Αττικής και θα εκπροσωπηθεί στο Σεμινάριο-ημερίδα από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ.Αντώνιο Καραμπούλα που διετέλεσε αντιδήμαρχος από 08-09-2014 μέχρι 28/02/2017 με αρμοδιότητες εποπτείας 1. του γραφείου ενημέρωσης και παραπόνων του δημότη 2. του γραφείου ενίσχυσης της απασχόλησης.

Κεντρική ομιλία στις 3 Ιουλίου 2017, 17.30 μ.μ στο Πνευματικό κέντρο

O κ. Καραμπούλας θ' απευθύνει χαιρετισμό και θα είναι κεντρικός ομιλητής στο σεμινάριο-ημερίδα που θα λάβει χώρα στις 17.30, στο πνευματικό κέντρο του Δήμου.

Μετά το σεμινάριο θα μπορείτε να δείτε σε video την πλήρη ομιλία της πατώντας το κουμπί VIDEO στο ειδικό πλαίσιο που ακολουθεί παρακάτω, ενώ η εκδήλωση θα καλυφθεί σε live streaming.

Video
Βιογραφικό
faq video
faq text
Graphics
Gallery
Νικόλαος Μελετίου
O Νικόλαος Μελετίου το 2006, εξελέγη δήμαρχος από τον πρώτο γύρο των εκλογών με ποσοστό 47.8%. Ίδια εικόνα παρατηρήθηκε και στις εκλογές του 2010 όπου η υποψηφιότητά του στηρίχθηκε με θέρμη από τους συμπολίτες του, που του χάρισαν άνετα την πρωτιά με ποσοστό 68.9%. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, επανεξελέγη Δήμαρχος Ασπροπύργου με ποσοστό 50.68%.

Γεννήθηκε στον Ασπρόπυργο, όπου και κατοικεί από το 1955. Είναι παντρεμένος με την Παναγιώτα Πετρόγιαννου και πατέρας δύο παιδιών του Γιάννη και της Αιμιλίας.

Συμμετείχε ενεργά στη διοίκηση του Δήμου και υπηρέτησε ως του Αντιδήμαρχος για επτά χρόνια, καλύπτοντας και οργανώνοντας άψογα όλους τους τομείς Διοίκησης Καθαριότητα, Διοικητικές και Τεχνικές Υπηρεσίες.

Το 2003, προτάθηκε και εκλέχθηκε στη θέση του Προέδρου του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων Θριασίου Πεδίου τον οποίο υπηρέτησε με συνέπεια. Το 2006, εξελέγη Δήμαρχος. Από τον πρώτο γύρο των εκλογών, με ποσοστό 48%. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, επανεξελέγη Δήμαρχος Ασπροπύργου.

Το 1981, εξελέγη στη θέση του Αντιπροέδρου στο Αθλητικό Σωματείο Δόξα Ασπροπύργου. Έκτοτε με γνώμονα πάντα το κοινωνικό όφελος προτείνεται και εκλέγεται μέλος σε πολλές επιτροπές και Σωματεία, προσφέροντας όχι μόνο οικονομική βοήθεια αλλά και αξιόλογο κοινωνικό έργο.

Coming Soon...
Coming Soon...
Coming Soon...
Main Article 300X600
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΙΓΙΔΑ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΤΟΠΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
Οι "Δράσεις για την Κοινωνία των Κόκκινων Χρεών" δημιούργησαν μια σύγχρονη ψηφιακή βιβλιοθήκη για τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, νοικοκυριά και επαγγελματίες.
Για να έχετε πρόσβαση στους οδηγούς και τη βιβλιοθήκη, αρκεί:
  • 1.Να πατήσετε 'Εγγραφή' και να δημιουργήσετε ένα λγαριασμό.
  • 2.Να πατήσετε 'Σύνδεση' και να συμπληρώσετε τους κωδικούς που εσείς θα επιλέγετε στην 'Εγγραφή'
Πως πρόβαλαν τα Σεμινάρια - Ημερίδες τα Μέσα Ενημέρωσης που προσκλήθησαν να τα παρακολουθήσουν και να παρέμβουν σε αυτά
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…